E-handel udfordrer de fysiske butikker
BK Trolden

E-handel udfordrer de fysiske butikker

En stor portion e-firmaer frembyder efterhånden alverdens former for fragt. Den mest anvendte er efterhånden pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er altså ualmindeligt overkommelig, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsform.

Du burde endvidere foretrække at vælge afsending hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragtløsningen bliver jævnligt en tand mere pebret, men endvidere særdeles smertefri. Den billigste løsning vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men det står og falder med at du bor nær e-forhandlerens tilholdssted.

Leveringsdygtigheden er jo rigtig central såfremt vi skal bruge produkterne omgående, så af den grund er det i sandhed passende at du efterser leveringstiden på den pågældende vare.

Flere forhandlere på nettet frembyder dag-til-dag levering på massevis af produkter, som imidlertid beroer på at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset inden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle online varehuse yder levering uden omkostninger, men i reglen kræves det at der købes for et præcist beløb. Desuden må man overveje den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde – uafhængig om man er i Køge, Brønderslev eller Gilleleje – er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

En hel del forretninger på nettet præsterer 1 dags fragt

Det er jo særligt smertefrit for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse internet handler hos www.biocenter.dk og ergo har en hel del netbutikker været presset til at at presse prisniveauet på deres varer – til piger og drenge, men også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig rentabelt at efterse et par forskellige internet foretagender efter rabatkoder inden du bestiller, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.

Du skal alligevel være obs på, at hvis en internet shop reklamerer deres produkter til en pris der er umådelig fremragende, kunne det ofte være et fingerpeg om en fup e-butik. Køb med kort er dog dækket ind under Indsigelsesordningen, som garanterer køber imod snydagtige e-forretninger.

Kig om e-forretningen er godkendt af e-mærket

Før nogen shopper på en online virksomhed behøver de altid have øje for webshoppens forretningsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge om e-shoppen er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en sikkerhed for at netshoppen opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at internet shoppen jævnligt overværes af sagkyndige der er indført i de gældende regler. Desuden får du genvej til at få hjælp, for så vidt du skulle få vanskeligheder i processen med din bestilling.

Herudover er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen, eksempelvis den ombytningsret netbutikken bruger. I relation til det er det tilmed vigtigt, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne påvise ordren, uden hensyn til om man skal købe en gave til en voksen eller et barn.

Tjek hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket

Trustpilot medfører ret ønskværdige genveje til at se nøjere på en lang række eksisterende køberes omtaler og derved er det at foretrække, at du iagttager e-firmaets vurderinger forinden du færdiggør din shopping.

Facebook byder på lige så vel tilpas fremragende løsninger til at få indsigt i netbutikkens popularitet. Herinde ses en del netshops som gør det muligt at sammensætte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Vejledning omkring tilbud og online butikker vedligeholdes løbende, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for forandringer der er blevet implementeret siden nyligste opdatering af de anvendte oplysninger.