Så er hængekøje livet slut.  turneringen starter Lørdag den 7. september klokken 11:00 med en hjemme kamp mod FBK 2000 Holdet er følgende: Damerne først Lone, Marianne og Karina. Herrerne er følgende Mogens, Kurt og Hans-Jørgen,udskiftnings spilleren til denne kamp er Liselotte (Potte). pøj pøj :::::::  

Sædvanen tro så skal vi også spille Søndag den 8. "man kan jo lige så godt få afviklet kampene i en fart, der er jo juleferie i sigte. Søndag drager vi så til Roskilde, vi skal spille klokken 11:00 mod Trekroner, husk vi har sidste sæson tabt 2 gange til dem, det må vi gøre om/bedre i denne sæson. Holdet består at følgende spillere, Marianne(moster), Rita og Liselotte, Mogens, Kurt og Hans-Jørgen heller ikke denne dag har vi reserve med. Vi kører fra hallen (Næstved Bowling Hal) klokken Ca. 09:30 i DIBA-DUTEN. Gebyr for turen og spil 25 kroner som skal betales til Marianne (moster) inden kampen. Også her vil jeg ønske jer en god kamp, må det bedste hold vinde.
____________________________________________________________________
 


Hvordan har du det når alt skrevne tekst pludselig forsvinder???

 
  Ikke godt vel, dette skete for mig i går aftes, så derfor husk at tryk gem.
 
 så må jeg hellere komme i gang med det som det handler om nemlig bowling. Lørdag spillede vi hjemme mod FBK 2000 god start første serie vinder vi ikke overbevisende men vi vinder 
940 kegler mod deres 894 anden serie meget bedre 1034 kegler troede at vi også vandt den serie men ak nej de lavede 1075 så kommer man hurtigt ned på hælene. Tredje serie ikke godt Hans-Jørgen må udgå pga. en skade i tomlen, da vi ikke har nogen udskifter med må vi spille kanpen færdig med 5 mand/dame resultatet er så næsten undgålig vi taber 8----2 trods resultatet en rigtig god stemning på holdet, velkommer til Kurt Larsen.

 Søndag morgen klokken 09.00 holder Diba Dutten så ved bowling hallen for at transporterer os til Roskilde, skal spille kl. 11.00 mod Trekroner et hold vi altid har besvær med at slå, det sket heller ikke denne gang 10--0 god indsats, godt humør, tomlen holdt og Karina spillede flot 751 kegler et snit på 188 flot flot det må vi andre lære. Mekanikeren havde meget travlt utroligt mange fejl, det ødelægger spillet.

                          EN RIGTIG GOD TUR HJEM


OBS! HJEMMESIDEN ER IMIDLERTIDIGT LUKKET!

Bktrolden.dk er i øjeblikket ved at ombygge sin hjemmeside. Der skal ses bort fra indholdet i overgangsperioden. En ny hjemmeside vil være tilgængelig snarest muligt. 
 _____________________

 ____________________

 

_____________________ 


 
BK Trolden | Indrevordingborgvej 8 A , 4700 Næstved | Tel 2578 8116 | parling@email.dk